Meest gestelde vragen

Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan rondom het bestellen van tickets en een concertbezoek. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bij Kasteel Duivenvoorde parkeert u op het parkeerterrein op het landgoed. Het is vanaf het parkeerterrein een paar minuten lopen naar het kasteel. In de buurt van de Dorpskerk Voorschoten kunt u in het algemeen goed parkeren, na 19.00 uur zonder parkeerschijf.

Ga naar www.stager.co/nl/tickets-kwijt en volg de instructies bij ‘Tickets kwijt?’

Dat kan helaas niet. In de pauze van het concert schenken we sapjes, wijn, water. Of na afloop als er geen pauze is. De drankjes zijn bij de ticketprijs inbegrepen.

Dat kan als het concert nog niet is uitverkocht. Op onze website wordt dat aangegeven. Er is een pinapparaat; u kunt ook contant betalen.

Ja, de toegankelijkheid is op beide locaties geen probleem. Als u dit van te voren meldt via info@duivenvoordeconcerten.nl kunnen we daarmee bij het klaarzetten van de stoelen rekening houden, maar strikt nodig is dat niet.

U kunt ons altijd mailen via info@duivenvoordeconcerten.nl  en eventueel bellen onder nummer 070 3276344.

Dan helpen wij u. Stuur een mail naar info@duivenvoordeconcerten.nl, dan nemen wij contact met u op.
Als mailen niet lukt, bel dan 070-3276344.

De deuren gaan om 19.30 uur open, aanvang van de concerten is 20.00 uur.

We kunnen u op de wachtlijst plaatsen voor een uitverkocht concert. Stuur een mail met uw telefoonnummer naar  info@duivenvoordeconcerten.nl met het aantal gewenste kaarten voor het desbetreffende concert. Wij nemen contact met u op als er tickets vrijkomen.

Dat hoeft niet. U kunt uw ticket ook laten zien op uw mobiel.

U kunt tot 2 uur voor aanvang van het concert online tickets kopen.